Christelijk verantwoorde

Virtual Private Server

Door bij adonaihosting uw shared hosting af te nemen ondersteunt u niet alleen goede werken in Gods koninkrijk, daar wij 25% van onze nettowinst schenken aan goede werken.

Maar maakt u ook samen met al onze Christelijke klanten een vuist tegen hosting bedrijven die schaamteloos meewerken aan het in standhouden van zonden en uitbuiting.

Naast hosting volgens Bijbelse principes leveren wij professionele servers tegen scherpe tarieven, zo leveren wij topkwaliteit VPS-servers rechtstreeks uit onze Cloud. Gepositioneerd in het beste datacentrum van Nederland!

Beschikbare Virual Private Servers Pakketten

Wij leveren al sinds 2006 topkwaliteit hosting aan honderden klanten! Wij hosten onze Cloud vanuit het beste Nederlandse datacentrum en zijn aangesloten op de nawas (lees meer over DDoS protectie d.m.v. de nawas)!

Met onze extra back-up service bent u gegarandeerd van veilige back-ups! Dagelijks slaan wij een volledige back-up van onze Cloud op buiten het datacentrum, mocht er dus brand uitbreken o.i.d. dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij hebben uw vps altijd snel weer online op een andere locatie!

 

Managed VPS Normal

69,95

per maand
 • Processor: Dualcore 2.4 Ghz
 • Bandbreedte: 1000GB
 • Schijfruimte: 50GB
 • RAM geheugen: 2048 MB
 • Schijfsnelheid: tot 250 Mbit
 • 1 snapshot per dag (backup)
 • Controlpanel: Direct admin
 • SSH Toegang
 • Maandelijks onderhoud & Updates
 • Geen support minuten inbegrepen
Nu Bestellen!

Managed VPS deluxe

Top deal!

84,95

per maand
 • Processor: Dualcore 3.2 Ghz
 • Bandbreedte: Onbeperkt!!
 • Schijfruimte: 100GB
 • RAM geheugen: 6144 MB
 • Schijfsnelheid: tot 500 Mbit
 • 1 snapshot per dag (backup)
 • Controlpanel: Direct admin
 • SSH Toegang
 • Maandelijks onderhoud & Updates
 • 15 minuten support per maand
Nu Bestellen!

Waarom AdonaiHosting?

Gebaseerd op Het Woord

Wij hosten enkel websites, webwinkels & E-mail wanneer deze voldoen aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden zijn gebaseerd op het Woord!

Goede werken

U neemt waarschijnlijk al hosting af en de helft van uw factuur beland in de zak van het hosting bedrijf, bij ons beland de helft in Gods koninkrijk

Goed voor uw ranking

Wij hosten dus zuivere servers, dit neemt Google waar. Hierdoor worden websites hoger geschaald in zoekresultaten dan op onzuivere servers gehost..

Verantwoordelijkheid

U maakt u een vuist tegen de zwarte kant van het internet. U steunt niet langer bedrijven die geld boven de christelijke normen en waarden stellen.Veel gestelde vragen

We ontvangen vaak vragen die betrekking hebben op wat een VPS nu precies is
We geven hieronder een korte uitleg over diverse begrippen en zaken die tegen zult komen bij het aanschaffen van een VPS. Heeft u vragen? Contact vrijblijvend onze klantenservice!

Adonaihosting is niet onze core business. Omdat wij geloven in investeren in God's koninkrijk en dat God altijd zal voorzien is financiële winst niet de drijfveer. Adonaihosting heeft geen winst oogmerk. De overige 25% die overblijft dekken onze kosten volledig, waardoor we gegarandeerd top kwaliteit producten kunnen leveren en onderhouden, maar ook in staat zijn te voorzien in Diverse goede werken.

U kunt via onze website gemakkelijk controleren of het domein dat u voor ogen heeft nog vrij is, indien dit het geval is kunt u het bij ons realtime registreren.

Wanneer u reeds over een domein beschikt kunt u bij de huidige registrant een verhuiscode aanvragen. Wanneer u hierover beschikt kunt u via onze website uw domein verhuizing aanvragen en tijdens het afrekenen uw verhuiscode ingeven. Uw domein zal vervolgens automatisch naar adonaihosting worden verhuisd.

VPS is de afkorting voor Virtual Private Server. Een VPS is een virtuele server die onderdeel is van een cloud. Een VPS werkt als een volledig opzichzelf staande server en gebruikt dus eigen processoren, RAM geheugen en harde schijf. Bij een VPS heeft u de volledige beschikking over een server.

Dit is de ruimte die u kunt gebruiken van de totale ruimte op de server, voor zowel uw website, dattabases als e-mail. De beschikbare ruimte word vaak aangegeven in MB of GB.

Stel u heeft een website van in totaal 5mb groot, elke uw website word bezocht zal er dus 5mb worden gedownload, u verbruikt 5mb dataverkeer.

Dit is de ruimte die u kunt gebruiken van de totale ruimte op de server, voor zowel uw website, dattabases als e-mail. De beschikbare ruimte word vaak aangegeven in MB of GB.

Het RAM geheugen van een server is het grafische geheugen, ofwel werkgeheugen. Dit geheugen bepaald de snelheid van een server. Bij shared hosting word het werkgeheugen gedeeld onder alle gebruikers. Wanneer een andere gebruiker een erg drukke website heeft kan het dus zijn dat de andere websites op een server iets trager worden.

Bij ons hoeft u niet bang te zijn uw bestanden te verliezen! Wij slaan dagelijks een backup buiten het datacentrum voor u op. Dus zelfs wanneer het datacentrum waar onze servers ondergebracht zijn zou afbranden dan zijn uw bestanden nogsteeds veilig!

Onze servers zijn voorzien met de scripttalen PHP, Perl en Python. U kunt deze naar behoefte gebruiken op uw website.