SSL ofwel Secure Sockets Layer

Veilige hosting

SSL/TLS zorgt voor een beveiliging van gegevens tussen de website ofwel de server en de bezoeker hiervan. De gegevens, ook wel data genoemd, die over internet wordt verzonden zijn dankzij de SSL-verbinding versleuteld. Standaard is een internetverbinding namelijk niet beveiligd en zou dus alle informatie onderschept kunnen worden door onbevoegden zoals hackers.

Bij adonaihosting installeren we uw SSL-certificaat gratis voor u! Waar dit bij andere partijen tot wel € 69,95 kost! U betaalt dus enkel het certificaat zelf.

Beschikbare Een praktisch voorbeeld van SSL/TLS

U bezoekt een website en registreert zich hier, u geeft uw naam, e-mail, persoonsgegevens en uiteindelijk een wachtwoord in. Wanneer u op verzenden drukt om de registratie af te ronden en de website gebruikt geen SSL dan worden de gegevens onveilig en dus zichtbaar voor derden (zoals hackers) verzonden. Gebruikt de website nu wel SSL en zou deze website gehackt zijn dan kan de hacker wanneer u op verzenden drukt uw gegevens niet bekijken, omdat de SSL uw gegevens versleuteld en deze alleen door de ontvanger ontsluitend kunnen worden.


uitleg ssl
Bron: iwebdesign

Google en SSL/TLS

Sinds 2014 waardeert Google, websites met SSL beter. Begin 2017 is Google actief gestart het gebruik van SSL te stimuleren, om zo het internet veiliger te maken. Dit doen ze o.a. door in de zoekresultaten websites met SSL-certificaat hoger weer te geven. De webbrowsers Google Chrome en Mozilla Firefox gaan websites zonder SSL-certificaat als onveilig markeren.

Comodo

PostiveSSL

14.99

per jaar
  • SSL certificaat voor één domeinnaam, inclusief het "www" subdomein.
Nu Bestellen!

Comodo

wildcard

49.99

per jaar
  • SSL certificaat voor één domeinnaam, inclusief alle subdomeinen.
Nu Bestellen!

Comodo

EV certificaat

99.99

per jaar
  • Meest uitgebreide SSL certificaat met weergave van uw bedrijfsnaam.
Nu Bestellen!

Comodo

EV Multi Domai

229.99

per jaar
  • Meest uitgebreide SSL certificaat met weergave van uw bedrijfsnaam..
Nu Bestellen!